Cvijović Danijela

Cvijović Danijela

Surdolog
062 588 991 – zakazivanje
 • Obrazovanje:
  Defektološki fakultet u Beogradu
 • Stručno zvanje:
  Defektološki fakultet i edukant druge godine Sistemske porodične psihoterapije
 • Oblast rada:
  opšte defektološki i surdoaudiološki tretman
 • Hobi:
  čitanje, putovanja,izrada unikatnih ručnih radova (pleteni dekorativni jastuci, igračke…)

I mi smo bili deca 

„…Detinjstvo sam provela u Užicu. Vrtić sam zamenila bakom i dekom i beskrajnom igrom sa igračkama koje smo sami pravili. U tom uzrastu baka me je naučila da pletem, tako da je to sada jedan od mojih omiljenih hobija. Polazak u školu nikako nisam volela, pa sam zato uvek bila povučena i stidljiva. Ipak, bila sam vredna i dobra učenica.

Kako smo izabrali zanimanje 

“Kako sam odrastala tako je i rasla želja da pomažem drugima. Nakon osnovne škole, za mene je jedini izbor bila srednja medicinska škola, a ubrzo se dogodila i  ljubav na prvi pogled- defektologija. Od druge godine srednje škole sam posećivala jednu specijalnu školu u Užicu i upravo tu stekla dobre prijatelje. Uz njihovu pomoć sam lako savladala prepreku u našoj komunikaciji i brzo savladala znakovni jezik. Tako danas, posle mnogo godina, sa svojim kolegama pomažem da se sklapaju neka nova prijateljstva bez prepreka u komunikaciji…“

Cvijovic Danijela

Radna biografija

Fakultet je završila 2004. godine. Odmah po završetku fakulteta zaposlila se u školi za decu oštećenog sluha i govora „Radivoj Popović“, gde je do sada obavljala različite poslove u oblasti specijalne edukacije i rehabilitacije. Od 2016. godine učestvuje u projektu „Pobedimo tišinu zajedno“ koju sprovodi nevladina organizacija „Pomoć porodici“. Organizovano je niz inkluzivnih radionica za učenike zemunskih osnovnih škola. Edukant je druge godine Sistemske porodične psihoterapije. Znanje i iskustvo tokom edukacije usmerava na rad sa roditeljima dece sa smetnjama u razvoju. Tokom dugogodišnjeg radnog staža prošla je kroz različite obuke i programe stručnog usavršavanja.

Naše usluge